Hemşirelik Bölümü Ders Uygulama Üniforması Renk Tercih Anketi

19 Kas

Düzce Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Ders Uygulama Üniforması Renk Tercih Anketi
Değerli öğrencimiz sizlerden gelen staj üniforması rengi değişikliği talebi doğrultusunda bölümümüz öğretim elemanlarının görüşleri alınarak aşağıdaki linkte belirtilen seçenekler oluşturulmuştur. Bu yıldan itibaren fakültemiz hemşirelik bölümü öğrencilerinin kullanacağı staj üniformaları sizin seçiminiz ile belirleneceğinden bu ankete katılmanız ve görüşlerinizi bildirmeniz bizim için önemlidir. Lütfen E-posta adresi kısmına duzce.edu.tr uzantılı mail adresinizi yazarak 4 maddelik anketi doldurunuz. Anket 20/11/2019 saat 08:00 ile 24/11/2019 23:59 saatleri arasında katılıma açık olacaktır. Forma renkleriyle ilgili anket sonuçları okulumuzun web sitesinden sizlere duyurulacaktır. Daha önce bölümümüz öğretim elemanlarına yapılan anket sonucu da Fakültemizin web sitesinden ilan edilecektir. Katılımınız için şimdiden teşekkür ederim.

Hemşirelik Bölüm Başkanı
Doç.Dr. Fatma EKER

Ankete katılmak için tıklayınız.