Erişkin Bazı Metabolizma Hastalıkları (Tiroit, Osteporoz, Gut) ve Çölyak Hastalığı Kontrol Programı ANKETİ

22 Mar

Sağlık Bakanlığınca yürütülen "Erişkin Bazı Metabolizma Hastalıkları (Tiroit, Osteporoz, Gut) ve Çölyak Hastalığı Kontrol Programı" kapsamında tüm üniversitelerde çölyaklı öğrencilerin glutensiz besinlere kolay ulaşımının sağlanması için kantin/kafeteryalarda glutensiz ürünlerin bulundurulması, gıda otomatlarında ve yemekhanelerde glutensiz menülere yer verilmesi istenmiştir. Üniversitemiz öğrenci ve personellerinden yukarıda bahsi geçen metabolizma hastalıklarına sahip olanların ve mensuplarımızın beslenme alışkanlıklarının belirlenmesi amacıyla hazırlanan, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı internet sayfası Birimler/Beslenme Hizmetleri Birimi sekmesinde yer alan anketin Fakülte öğrenci ve personellerinin link üzerinden (https://sks.duzce.edu.tr/Sayfa/21090/beslenmehizmetleri-degerlendirme-anketi) 29/03/2019 Cuma günü 17.00'a kadar doldurulması gerekmektedir.