Stajyer Öğrencilerin Yemekhaneden Ücretsiz Yararlanmaları

31 Oca

Resmi Gazete'nin 18/12/2018 tarih ve 30629 sayılı tebliğinde yayınlanan Yataklı Tedavi Kurumları İşletme Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik ile"...yataklı tedavi kurumlarında staj yapan öğrenciler, staj yaptıkları günlerle sınırlı olmak üzere, hastalar için oluşturulmuş yemek servisinden ücret ödemeden yararlandırılır." hükmü yürürlüğe konulmuştur. Üniversitemiz Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi yemekhanesinden Fakültemiz öğrencilerinden sadece stajyer öğrenci kapsamında sigortası ödenenlerin ücretsiz olarak yararlanabilecekleri ve ayrıca bu kapsamdaki öğrencilerimizin kurumsal kimlik kartlarına (DÜ-KART) gerekli tanımlamaların yapılabilmesi için isimlerini Fakültemiz Öğrenci İşlerine bildirmeleri rica olunur.